A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Bemutatkozik a RoomUp Interior Design Csapata

A RoomUp Interior Design csapata három frissen végzett lakberendező kezdeményezésével jött létre. Mindannyian elkötelezettek az egyénre szabott, funkcionális és esztétikus lakberendezési megoldások mellett. Mini interjúnkban a kezdetekről és a lakberendezés iránti szenvedélyükről kérdeztük őket.

K: Mikor alakult a csapatotok és hogyan találtatok egymásra?

RoomUp Design: A Junior Art Center Lakberendező Iskolában találkoztunk, ahol osztálytársak voltunk. Elég hamar ráéreztünk, hogy a stílusunk a lakberendezésben és egyébként is nagyon közel áll egymáshoz. Még azelőtt elhatároztuk, hogy együtt fogunk dolgozni, hogy megkaptuk az oklevelünket.

K: Miért döntöttetek úgy, hogy csapatban dolgoztok?

RoomUp Design: Jól kiegészítjük egymást a munkában. Hamar kialakult, hogy kinek mi az erőssége, mi áll közelebb a személyiségéhez. Csapatként több oldalról meg tudunk közelíteni egy tervezést. A lakberendezés nagyon személyre szabott dolog. Ha több szemszögből látunk egy tervet mindig megtaláljuk a megfelelő megoldást a megrendelő számára.  A közös munka kellő inspirációt ad ahhoz, hogy bámulatos végeredmény szülessen.

K: Mi volt az eddigi legizgalmasabb közös munkátok?

RoomUp Design: Mindig az aktuális munkánk a legizgalmasabb.  Például most egy Balaton parti ingatlanban két nagyobb luxus apartmanból kellett hat kisebbet kialakítani, majd berendezni megadott igények alapján. Nagyon szeretjük a térszervezési feladatokat, mert ott a szakmai tudásunk minden szempontból próbára van téve. Egy jól megoldott funkcionális és esztétikus térszervezés már előre vetíti, hogy milyen lesz a végeredmény és a tervezési munka további szakaszait is megkönnyíti. Mondhatjuk, hogy azok a legizgalmasabb munkák számunkra, ahol a térszervezést, a lakberendezést és a kivitelezést is végig tudjuk kísérni.

K: Milyen stílus áll hozzátok a legközelebb?

RoomUp Design: Ahogy már említettük, azért jó csapatban dolgozni, mert egy tervezési munka során mindig több szempont, ötlet is felmerül, mintha egyedül dolgoznánk. Ez a stílusokra is igaz. Valamennyi stílusban megtaláljuk a szépet és a kihívást. Azonban, ha egy stílust kellene kiemelni, akkor talán a letisztult modern stílust említenénk, megfűszerezve valami kis extrával, hogy az hangsúlyozza a Megrendelő  személyiségét, de ugyanakkor harmónikus és élhető legyen.

K: Egy lakás, ház lakberendezési tervezése során mivel foglalkoztok a legszívesebben?

RoomUp Design: Mindhármunk számára megvan a tervezés során az a feladat, amit a legszívesebben csinál, azonban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindannyian valamennyi feladatot el tudjuk látni, így biztosítva azt, hogy szakmai fejlődésünk és  kreativitásunk folyamatos maradjon. Energiát fordítunk arra, hogy kövessük a trendeket és a technológiai fejlődéseket, hogy a legjobbat adhassuk.

Folytatás következik, melyben a lányokat arról kérdezzük, hogy szerintük miért is van szükség lakberendezőre.